Een stijlvolle bruiloft op Kasteel Fruithof

De romantische sfeer van een kasteel


De mooiste dag in uw leven, uw trouwdag, wilt u graag in stijl vieren. Een bijzondere dag om alle aandacht te geven die het verdient. Een mooie feestlocatie voor uw trouwfeest maakt uw dag compleet. Wat dacht u van een heus kasteel om uw bruiloft op sfeervolle wijze te vieren? Een romantischere plek bestaat niet. Bij Kasteel Fruithof in Boechout worden al uw dromen waar! Waan u een echte kasteelvrouw of kasteelheer om uw bruiloft net dat beetje extra te geven. Het team van Kasteel Fruithof staat voor u klaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen!

Unieke trouwlocatie voor uw huwelijksfeest


Gunstig gelegen in de nabije omgeving van Antwerpen is Kasteel Fruithof de perfecte locatie voor uw bruiloft. Als u uw trouwfeest regelt bij dit prachtige, authentieke kasteel met een rijke historie, dan kunt u met uw gasten vertoeven op het uitgestrekte kasteeldomein. Ideaal om te verblijven tijdens mooie zomerdagen. Met de idyllische ligging omgeven door veel groen is Kasteel Fruithof zeer geschikt voor het maken van een originele trouwreportage. U vindt hier zeker de juiste entourage voor een romantische en stijlvolle bruiloft.

Schitterende feestzalen voor uw bruiloft


Kasteel Fruithof beschikt maar liefst over vijf sfeervol ingerichte feestzalen om uw trouwfeest te geven. Ook is het mogelijk het gehele kasteel af te huren voor uw trouwerij. De decoratie van de feestzalen wordt volledig afgestemd op uw wensen, zodat u hier de perfecte sfeer voor uw huwelijksfeest creëert. Zo geeft u uw bruiloft een persoonlijk cachet en kunt u eenvoudig het thema van uw trouwfeest overal doorvoeren. Het professionele team van Kasteel Fruithof staat verder garant voor een culinair aanbod. Met een vlotte bediening en een overheerlijke catering bent u verzekerd van een sfeervol en geslaagd huwelijksfeest op Kasteel Fruithof. 


Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak snel een reservering!