Reserveer uw feestzaal bij Kasteel Fruithof in Boechout

Uw Feest Organiseren regio Antwerpen? Reserveer uw Feestzaal bij Kasteel Fruithof in Boechout

Welke speciale dag u ook wilt vieren, bij Kasteel Fruithof bent u aan het juiste adres! Onze feestzaal in Boechout biedt een historisch kader voor uw speciale dag. Voor uw evenement kunt u kiezen uit verschillende elegante feestzalen die u apart of samen reserveert. Wij plannen samen met u elk detail, van de decoratie tot het menu, zodat u op de dag zelf rustig kunt genieten van uw feest en uw gasten!

De mooiste feestzalen van Boechout en omstreken

Van gezellige diners tot trouwfeesten met 150 gasten, Kasteel Fruithof heeft een zaal voor elk evenement. U kunt kiezen uit vijf zalen die allemaal smaakvol zijn ingericht, zodat ze de indrukwekkende uitstraling van het gebouw doortrekken naar het interieur. Voor grote evenementen, zoals trouwfeesten, kunt u ook het volledige kasteel afhuren.

  • Vlaamse zaal (maximum 18 gasten): deze feestzaal is perfect voor al uw intieme evenementen, zoals etentjes of zakenlunchen.

  • Groene zaal (maximum 40 gasten): de zaal is geschikt voor evenementen zoals presentaties, seminaries en kleine recepties.

  • Beige zaal (maximum 40 gasten): een feestzaal die vooral wordt gereserveerd voor recepties en diners.

  • Roze zaal (maximum 50 gasten): een perfecte zaal voor verjaardagsfeesten en banketten.

  • Okere zaal (maximum 50 gasten): deze zaal met toegang tot een terras is geschikt voor bruiloften in intieme kring en communiefeesten.

Vlaamse zaal

Groene zaal

Beige zaal

Roze zaal

Suite & Salon

Als u kiest voor Kasteel Fruithof, zorgen wij ook voor de decoratie en de catering. U kunt samen met de chef een gepersonaliseerd menu samenstellen dat volledig aansluit bij de smaak van u en uw gasten.

Contacteer ons

Bekijk onze feestzalen en ontdek alle mogelijkheden voor uw speciale gelegenheid!