Organiseer uw diner in Kasteel Fruithof

Feestelijk dineren in een historisch kader

Bij Kasteel Fruithof reserveert u de mooiste zalen voor uw diner! Dit mooie kasteel is verdeeld in verschillende zalen die elk een indrukwekkende achtergrond bieden aan uw banket. Uw keuze zal afhangen van het aantal gasten dat u wenst uit te nodigen.

Organiseer uw diner

  • Diners met 15 tot 18 gasten: de Vlaamse zaal, een kleine en gezellige zaal voor intieme diners met familie of vrienden.
  • Diners met 19 tot 40 gasten: de beige of groene zalen, elk met een sfeervolle open haard voor dat extra beetje meer.
  • Diners met 40 tot 50 gasten: de okere of roze zalen die allebei een prachtig uitzicht hebben op het kasteeldomein. Kiest u voor de okere zaal, dan heeft u ook rechtstreekse toegang tot het terras en de kasteeltuin.
  • Diners met 50 tot 100: een combinatie van bovenstaande zalen die tijdens het banket met elkaar in verbinding staan.

Culinaire hoogstandjes van onze chef en een gezellige sfeer

Het belangrijkste onderdeel van een diner is natuurlijk het menu. Onze chef is trots op zijn gastronomische creaties en stelt samen met u een menu samen waarvan uw gasten versteld zullen staan. Uw gasten proeven vervolgens de beste gerechten uit de Belgische en Franse keuken. En om het plaatje helemaal af te maken, kleden wij uw banketzaal en tafels mooi aan.

Met een diner of banket zit u altijd goed als u een speciale gelegenheid zoals een huwelijksverjaardag of een pensionering wilt vieren. U kunt eveneens bij ons terecht voor etentjes met uw bedrijf, organisatie of club.

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact op met ons voor een diner op maat van u en uw gasten!