Een uitvaart en koffietafel organiseren in Boechout

Een uitvaart en koffietafel organiseren in Kasteel Fruithof Boechout

Afscheid nemen van een vriend of familielid went nooit. Natuurlijk wilt u een passende uitvaart of koffietafel organiseren, maar in zware tijden is dat niet altijd even eenvoudig. Bij Kasteel Fruithof verzorgen we uw koffietafel tot in de puntjes, zodat u zich kunt focussen op het samenzijn met vrienden en familie en het verwerken van de gebeurtenissen.

Onze zaal in Boechout ligt in een rustige omgeving en is omringd door een kasteeldomein van 2,5 hectare. Uw gasten kunnen tijdens de koffietafel even naar buiten gaan om tot rust te komen in de kasteeltuin, terwijl u onverstoord herinneringen kunt ophalen. Onze elegante zalen zijn uitermate geschikt om op een mooie en waardige manier het leven van uw familielid of vriend te herdenken.

Een volledig verzorgde uitvaart en koffietafel

Als u voor uw afscheidsdienst kiest voor Kasteel Fruithof in Boechout, rekent u altijd op een maximale ondersteuning van ons team. Wij bieden u verschillende zalen aan, afhankelijk van het aantal gasten.

  • Vlaamse zaal: voor koffietafels met 15 tot 18 gasten.
  • Groene en beige zaal: elk voor koffietafels met 19 tot 40 gasten.
  • Roze en okere zaal: elk voor koffietafels met 40 tot 50 gasten.
Bekijk onze verschillende zalen hier

Als u meerdere gasten (maximum 120) wilt uitnodigen, is het mogelijk om meerdere zalen te reserveren. U kunt uw afscheidsdienst ook geheel of gedeeltelijk in de kasteeltuin houden. Wij staan in voor de aankleding van de door u gekozen zalen, terwijl onze chef zorgt voor een maaltijd of gebak naar uw keuze.

Contacteer ons

Kies voor een passende afscheidsdienst in Boechout en laat u maximaal ontzorgen. Contacteer ons voor een voorstel op maat van de nabestaanden en met respect voor de overledene.