Vier uw receptie in de uniekste feestzaal van Boechout

Vier uw Receptie in de Unieke Feestzalen van Kasteel Fruithof Boechout

Wilt u een receptie organiseren met net dat beetje meer? Dan bent u bij Kasteel Fruithof aan het juiste adres! Verras uw gasten met een receptie om u tegen te zeggen en dit in een echt kasteel. U vindt Kasteel Fruithof op een korte autorit van het centrum van Antwerpen. Of u nu een babyborrel, eindejaarsreceptie of bedrijfsreceptie wilt organiseren: u heeft de keuze uit vier indrukwekkende feestzalen die elk ruimte bieden voor 40 tot 50 gasten. Als uw gastenlijst bestaat uit meer dan 50 personen, heeft u de mogelijkheid om een hele verdieping of zelfs het hele kasteel te reserveren. Bovendien heeft u de optie om uw receptie buiten te houden, op het terras met zicht op het indrukwekkende kasteeldomein.

Zonder zorgen genieten van uw receptie

Een receptie organiseren met Kasteel Fruithof betekent dat wij alles tot in de puntjes verzorgen, zodat u met een gerust hart geniet van uw receptie en gasten. Wij zorgen voor de aankleding van uw receptiezaal, het menu en de bediening. Onze chef maakt aperitiefhapjes klaar om duimen en vingers bij af te likken, terwijl onze obers er tijdens de receptie voor zorgen dat geen enkele gast zonder een drankje komt te zitten. Kortom: uw receptie is bij Kasteel Fruithof in goede handen!

Kasteel Fruithof is zonder twijfel de meest elegante receptiezaal van Boechout en omstreken! Uw gasten zullen nog lang napraten over uw receptie dankzij het unieke gebouw en de overheerlijke keuken.

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om uw receptie te organiseren met de hulp van onze experts.