Seminaries organiseren in Kasteel Fruithof

De mooiste seminariezalen van
Boechout en omgeving

Voor al uw seminaries en opleidingsdagen kunt u terecht bij Kasteel Fruithof in Boechout. Ons stijlvolle kasteel is een perfecte locatie voor een event van uw bedrijf of organisatie. Uw gasten genieten van een seminarie in een rustgevende en inspirerende omgeving, daar Kasteel Fruithof zich te midden van een kasteeldomein van maar liefst 2,5 hectare bevindt. Bovendien is het kasteel makkelijk te bereiken voor al uw gasten. Vanuit Antwerpen centrum bent u slechts 30 minuten onderweg.

Zalen en catering om u tegen te zeggen

Als u ervoor kiest om uw seminarie in Kasteel Fruithof te organiseren, kunt u kiezen uit verschillende stijlvolle zalen.

  • Kleine bedrijfsevenementen (maximum 18 gasten): de Vlaamse zaal leent zich perfect tot kleine evenementen zoals vergaderingen en presentaties. De zaal ligt op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk.
  • Middelgrote bedrijfsevenementen (40 tot 50 gasten): voor dit soort evenement heeft u de keuze uit vier zalen. De okere en roze zalen bieden allebei plaats aan 50 gasten. Als u de okere zaal reserveert, heeft u daarbovenop rechtstreekse toegang tot de kasteeltuin. De beige en groene zalen zijn kleiner en bieden ruimte aan ongeveer 40 gasten.
  • Grote bedrijfsevenementen (50+ gasten): Als u veel gasten verwacht, is het mogelijk om een hele verdieping of het hele gebouw af te huren.

Wij zorgen ervoor dat alles wat u nodig heeft, zoals een projector en een projectiescherm, in de zaal aanwezig is. Ook moet u zich geen zorgen maken over de catering: onze chef stelt speciaal voor u een gepersonaliseerd menu samen.

Contacteer ons

Ontdek de beste seminariezaal in Boechout en omgeving. Contacteer ons vandaag nog om een voorstel op maat te ontvangen!