Trouwen in Kasteel Fruithof is een onvergetelijke ervaring

Maak van uw Trouwfeest een Onvergetelijke Ervaring in Kasteel Fruithof te Boechout

Bent u op zoek naar een romantische plek om uw trouwfeest te vieren? Zoek dan niet verder! Kasteel Fruithof is de feestzaal voor een intieme bruiloft in Antwerpen en omstreken. Het kasteel is gelegen in Boechout, omgeven door groen en voorzien van een prachtig zicht op een mooie vijver. Met een domein van maar liefst 2,5 hectare is er altijd voldoende ruimte. Hier geniet u van een trouwfeest in een mooie en groene omgeving die ook nog eens een betoverende plek is om uw trouwfoto’s te maken. Beleef de belangrijkste dag van uw leven in de meest romantische trouwzaal van Boechout en omstreken!

Elegantie en romantiek? Vier uw trouwfeest in Boechout

Kasteel Fruithof is een van mooiste plekken in de hele provincie om een romantische bruiloft te vieren. U begint uw grote dag in de bruidssuite, met een prachtig uitzicht op het royale kasteeldomein. De ceremonie kunt u zowel binnen als buiten houden. Voor het avondfeest worden indien nodig verschillende feestzalen eenvoudig met elkaar verbonden, zodat er ruimte genoeg is voor maar liefst 150 gasten. Geniet tijdens de receptie van een overheerlijk menu, samengesteld door u en onze chef! Wij zorgen er bovendien ook voor dat de feestzaal zowel buiten als binnen elegant versierd is.

Een trouwfeest om nooit te vergeten

Als u ervoor kiest om te trouwen in Kasteel Fruithof, geniet u zonder zorgen van uw bruiloft. Beleef een dag om nooit te vergeten met al uw vrienden en familie en dit in een van de mooiste plekjes van de streek! Wij staan voor u klaar om uw speciale dag zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek alle mogelijkheden voor uw trouwfeest!