Kasteel Fruithof: de mooiste zalen voor uw verjaardagsfeest

Kasteel Fruithof: de mooiste Feestzalen voor uw Verjaardagsfeest

Wilt u een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren voor een vriend of familielid of bent u zelf de jarige? Dan is Kasteel Fruithof de plaats waar u moet zijn! Onze feestzaal in Boechout is de perfecte locatie voor een verjaardagsfeest waar nog lang over zal worden nagepraat. U zult uw gasten verrassen met een feest in een exclusieve locatie, meer bepaald in een fantastisch kasteel omgeven door groen en water. Of u nu een intiem feestje met familie en vrienden wilt of eerder een groot verjaardagsfeest met alles erop en eraan, bij Kasteel Fruithof bent u aan het juiste adres!

Uw verjaardagsfeest in een echt kasteel

U zult geen enkele feestzaal vinden die unieker is dan Kasteel Fruithof! Het kasteel bestaat uit verschillende zalen. Vier van onze zalen bieden telkens ruimte voor ongeveer 40 tot 50 gasten, terwijl de vijfde en laatste zaal plaats biedt aan maximaal 18 gasten. U kunt een van deze zalen afhuren als u een gezellig en intiem verjaardagsfeest wilt organiseren. Mag het wat meer zijn? Dan hebt u de mogelijkheid om meerdere zalen, bijvoorbeeld per verdieping, of het volledige gebouw te reserveren! Bij mooi weer hebt u ook toegang tot de kasteeltuin waar u en uw gasten lekker kunnen aperitieven.

Het menu voor uw verjaardagsfeest stelt u samen met de hulp van onze chef. Geniet tijdens het feest van de beste gastronomie en natuurlijk ook van de lekkerste taart! Wij zorgen daarnaast voor een mooie aankleding van de feesttafels en de zaal.

Contacteer ons

Neem snel contact op met ons voor meer informatie en vier uw verjaardag in de origineelste feestzaal van Boechout en omstreken!